EVALUEAZĂ AUTOMOBILE BAVARIA


DESPRE EVALUAREA SERVICIILOR AUTOMOBILE BAVARIA

Ca parte importantă a angajamentului nostru pentru servicii de calitate, ne dorim să aflăm detalii despre experienţa dumneavoastră la Automobile Bavaria, fie pentru serviciile de vânzări oferite, fie pentru serviciile post-vânzare.

Vom centraliza informaţiile furnizate de clienţii noştri şi le vom publica apoi pe site-ul nostru, pentru ca dumneavoastră să aflaţi rapid şi uşor nivelul eficienţei serviciilor oferite de Automobile Bavaria.

ÎN CE SCOPURI VOR FI FOLOSITE INFORMAŢIILE FURNIZATE DE MINE?

Scorul răspunsurilor va fi publicat pe site-ul www.bmw-bavaria.ro, sub formă de note de la 1 la 5. Informaţiile personale nu vor fi expuse pe site. Aici va apărea doar scorul răspunsurilor dumneavoastră.

CUM SE CALCULEAZĂ SUMA SCORURILOR PENTRU EVALUAREA AUTOMOBILE BAVARIA?

Fiecărui client existent al Automobile Bavaria i se cere să evalueze (prin intermediul unui chestionar telefonic) eficienţa serviciilor oferite de Automobile Bavaria pe o scară de la 1,0 (foarte nesatisfăcător) la 5,0 (foarte bun). Aceste scoruri vor fi analizate pe o perioadă de 90 de zile, iar apoi vor fi interpretate ca evaluare în stele, acordate de la 1 la 5. Evaluările în stele sunt afişate pe această pagină.
Home Condiţii legal PROTECŢIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C. BMW Romania