De ce BMW în flota ta

Găseşte date şi cifre despre gama BMW de produse de primă clasă, informaţii despre automobilele BMW pentru flota ta, despre angajamentul nostru legat de reducerea emisiilor de noxe şi despre produsele nou create. Tot ceea ce trebuie să ştie un client corporate sau un factor decizional în ce priveşte flota despre vânzările BMW corporate.

Află mai multe

Modele BMW pentru companii

Alegerea câştigătoare pentru cei care doresc eficienţă maximă, fără a sacrifica plăcerea de a conduce. Rezultate uimitoare se pot obţine doar cu automobile extraordinare. De aceea, flota de modele BMW corporate cuprinde acum modele cu funcţii unice.

Află mai multe


Vânzări speciale şi diplomatice

BMW Group a dezvoltat un departament dedicat vânzărilor speciale şi diplomatice, cu scopul de a oferi nu doar condiţii economice exclusive, ci şi o gamă largă de produse şi servicii speciale, inclusiv automobile de siguranţă şi pentru autorităţi, programe dedicate corpurilor diplomatice şi membrilor organizaţiilor internaţionale.

Află mai multe

Planifică-ţi flota

Departamentul de vânzări BMW corporate oferă factorilor decizionali cu privire la flotă şi utilizatorilor o gamă vastă de produse şi servicii, precum şi o mulţime de opţiuni complete, combinate cu pachete extinse Post-vânzare şi costuri de exploatare scăzute, ca urmare a tehnologiei de reducere a consumului de combustibil şi a emisiilor de noxe.

Află mai multe

Echipa de vânzări corporate

Echipa noastră de vânzări BMW corporate se ocupă de toate aspectele privind vânzările corporate. Găseşte persoana ta de contact aici.

Află mai multe

Home Condiţii legal PROTECŢIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C. BMW Romania