x

Mod ECO PRO

Modul ECO PRO îţi permite să reduci consumul de combustibil cu până la 20%, în funcţie de stilul tău de condus - potrivit unui studiu BMW intern de consum. Se pot economisi încă cinci procente din consumul de combustibil cu funcţii suplimentare precum „Coasting”, Asistentul pentru condus proactiv şi Rutele ECO PRO.

Funcţia „Coasting” deconectează trenul de rulare de la motor, iar automobilul rulează la liber („coasting”), fără putere de la motor. Acest lucru este posibil la viteze cuprinse între 50 şi 160 km/h, când conducătorul auto ridică piciorul de pe acceleraţie şi nu apasă frâna. Dacă este necesar, Asistentul pentru condus proactiv poate întrerupe rularea la liber.

Pe baza informaţiilor primite de la sistemul de navigaţie, Asistentul pentru condus proactiv anticipează limitele de viteză, zonele urbane, virajele, sensurile giratorii, întoarcerile şi ieşirile de pe autostradă şi îţi oferă sfaturi pentru reducerea vitezei la momentul potrivit.

În funcţie de trafic, de stilul individual de condus şi de condiţiile rutiere locale, opţiunea Rute ECO PRO afişează recomandări privind cel mai eficient traseu de urmat. Computerul de bord afişează procentul de combustibil care poate fi economisit dacă alegi Ruta ECO PRO indicată.
Home Condiţii legal PROTECŢIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C. BMW Romania