x

Accesorii BMW Originale

Accesoriile BMW Originale te ajută să sporeşti eleganţa sportivă a automobilului tău BMW Seria 4 Cabriolet şi să îi adaugi un plus de versatilitate şi flexibilitate. Poţi găsi aici o selecţie de produse de calitate înaltă, potrivite pentru tine.

Cadrul pentru transport din spate îţi permite să transporţi până la trei biciclete, printr-un sistem simplu „click-on”, pe cârligul de remorcare. În versiunea de bază, cadrul pentru transport poate susţine confortabil două biciclete. Este de asemenea disponibilă o extensie pentru a treia bicicletă. Cadrul pentru transport din spate include şi un dispozitiv de protecţie împotriva furtului. Cadrul poate fi pliat astfel încât să permită portbagajului să fie deschis. Este disponibil doar cu echipamentul opţional special pentru cârligul de remorcare. 

Adaptorul snap-in este un sistem de andocare sigur şi robust, cu funcţie de încărcare rapidă încorporată, potrivită pentru telefoane mobile Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony şi RIM/ BlackBerry. O antenă externă asigură cel mai bun semnal posibil în orice moment, în timp ce reduce cantitatea de radiaţii din interiorul automobilului. În funcţie de echiparea automobilului, de telefonul mobil în cauză, precum şi de aplicaţia pentru smartphone a adaptorului snap-in, conducătorul auto poate integra aplicaţiile pentru smartphone, via BMW.

Jantele BMW M Performance de 20” cu design Double-spoke, tip 405 M sunt forjate şi optimizate din punct de vedere al greutăţii şi au aspect bicolor. Acestea sunt vopsite în Gri Orbit, lustruite pe partea exterioară, au logo-ul M şi şuruburi vizibile. 

Covoraşele textile Luxury, pentru partea faţă, rezistă la murdărie şi la apă. Acestea sunt disponibile în negru, cu borduri în culori deschise şi au inserţie metalică şi inscripţia BMW. Covoraşele sunt disponibile şi în alte opţiuni de culoare.

Maneta Luxury pentru frâna de mână este îmbrăcată complet în piele de calitate înaltă. Piesa centrală în Maro Saddle oferă manetei pentru frâna de mână un aspect dinamic şi sportiv. Maneta este disponibilă şi în alte culori ale gamei.

Săculeţul Luxury pentru cheie este o cutie atractivă din piele fină, pentru cheia automobilului tău BMW. 

Covoraşul pentru portbagaj este un detaliu atrăgător, antiderapant şi fin. Acesta este realizat din plastic rezistent la uzură, este rezistent la uleiuri şi solvenţi şi se potriveşte perfect dimensiunilor portbagajului. Pentru funcţionalitate suplimentară, covoraşul este prevăzut cu buzunare pe partea dreaptă şi partea stângă, pentru stocarea obiectelor nevoluminoase, precum mănuşi. Produsul este disponibil şi în alte opţiuni de culoare. 

Modalitatea sigură de a călători pentru copii cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani. Scaunul BMW Junior grupa 2/3 are unghi variabil de înclinare şi este ideal pentru copiii cu înălţime de până la 150 cm. Scaunul poate fi fixat pe baza ISOFIX, cu ajutorul unor piese de legătură integrate. Protecţiile cu aer patentate din părţile laterale, încorporate, garantează o siguranţă mare în caz de coliziuni laterale şi sunt moi şi confortabile în utilizarea zilnică. Scaunul este disponibil în negru/ albastru sau în albastru/ Antracit.
Home Condiţii legal PROTECŢIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C. BMW Romania