x

BMW Individual

Singularitatea caracterului se reflectă în fiecare detaliu – aceasta este esenţa adevăratei exclusivităţi. Acordă expresie aspiraţiei tale către perfecţiune.

Stil inspirat de cer şi de pământ: BMW Individual oferă o varietate de vopsele exclusive pentru BMW Seria 4 Cabriolet. Una dintre cele patru culori deosebit de expresive este Maro Pyrite metalizat. Aceasta străluceşte în tonuri închise de-a lungul liniilor solide ale Cabrioletului. Inspirată de luciul metalic al piritei, pigmentarea argintiu-aurie a acestei vopsele creează un aspect misterios de profunzime.

Mai aproape de carosabil – şi ca o călătorie printre stele: când pafonul este coborât, pielea Merino cu granulaţie fină în Alb Opal din gama de echipamente BMW Individual îşi dezvăluie farmecul singular. Cu suprafaţa sa catifelată, cusăturile contrastante şi ornamentele realizate cu fineţe, aceasta creează o senzaţie unică de deschidere şi de spaţiu. Pe lângă Alb Opal, gama de culori oferă opţiuni de la Cashmere la negru, astfel încât tu să poţi găsi mereu nuanţa perfectă.

Ornamentele pentru interior din lemn de frasin din gama BMW Individual, perfect asortate tapiţeriei din piele Merino cu granulaţie fină în Alb Opal, completează atmosfera luminoasă a interiorului. Lemnul de calitate superioară este selectat manual şi montat cu pricepere, iar desenul său natural este dezvăluit în tonuri subtile sub finisajul lucios. Ca alternativă pentru cele două variante de lemn, finisajul ornamentelor interioare este în negru cu suprafaţă lucioasă, asemenea finisajelor utilizate de producători de top de piane.

Jantele BMW Individual din aliaj uşor de 19” cu design V-spoke 661 l mărturisesc dinamică. Acestea sunt îmbogăţite cu un detaliu discret şi estetic: inscripţia BMW Individual gravată. 

Simţi plăcerea de a conduce: volanul BMW Individual îmbrăcat în piele te inspiră. Inscripţia BMW Individual este gravată pe o placă discretă.

Răpeşte privirile: panoul de instrumente îmbrăcat în piele de la BMW Individual face ca interiorul să aparţină unei noi dimensiuni, atunci când vine vorba de calitate.
Home Condiţii legal PROTECŢIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C. BMW Romania