x

Pachet M Sport

Sportivitatea se regăseşte în genele BMW Seria 4 Cabriolet. Cu pachetul M Sport, îi conferi automobilului tău Cabriolet o notă deosebit de atletică. Bucuria neştirbită a condusului sportiv se reflectă în detaliile fiecărui echipament şi în elementele de design.

Pachetul M Sport opţional oferă un aspect sportiv chiar de la prima vedere, datorită finisajelor în Albastru Estoril metalizat. Această culoare remarcabilă este completată de jantele M din aliaj uşor de 18” Double-spoke prelucrate lucios, cu anvelope mixte şi pachetul M aerodinamic, cu prize de aer din spoilerul faţă mai mari, praguri laterale cu o cută suplimentară şi spoilerul spate cu difuzorul în Dark Shadow, împreună cu logo-ul „M”. Grila BMW a radiatorului cu nouă bare şi prizele de aer „Air Breather” sunt finisate în negrul lucios din Pachetul BMW Individual Shadow Line lucios, astfel încât să se potrivească cu cadrul geamurilor. Cadrul geamurilor şi prizele de aer „Air Breather” sunt disponibile şi în aluminiu satinat. Întregul design se armonizează cu ţeava de eşapament în crom lucios contrastant. Mai mult decât atât, suspensia M Sport sporeşte plăcerea ta de a conduce sportiv fiecare kilometru.

Ca trăsături alternative în cadrul pachetului M Sport, poţi selecta şi jantele din aliaj uşor de 19”, în stil Double-spoke şi cu finisaj exclusiv în Albastru Estoril metalizat, prelucrate lucios şi cu anvelope mixte. Alte opţiuni de vopsele includ Negru Sapphire metalizat, Roşu Melbourne metalizat, Argintiu Glacier metalizat, Gri Mineral metalizat şi Alb Alpine nemetalizat. 

Pachetul M Sport pentru interior emană spirit sportiv exclusiv. Scaunele Sport îmbrăcate în piele , cu accente în albastru şi cusături M îţi oferă ţie şi pasagerului faţă sprijin lateral optim. Volanul M îmbrăcat în piele cu butoane multifuncţionale îţi oferă control precis, cu forma sa specială pentru degetul mare. Pachetul include şi benzile M protectoare de pe pragurile portierelor, benzi decorative în interior în Aluminiu Hexagon cu linii de accent în Albastru Estoril mat şi benzile exclusive ale portierelor în Albastru Estoril mat. Suportul M pentru picioare, schimbătorul de viteze scurt (doar în combinaţie cu transmisia cu 6 trepte) cu logo-ul M şi protecţiile schimbătorului de viteze şi ale manetei de frână în piele moale Walknappa transmit, de asemenea, o senzaţie de performanţă dinamică sporită. Alte detalii importante includ lumina ambientală, care poate fi configurată în funcţie de solicitare. Caracteristicile uimitoare de la interior sunt ornamentul consolei centrale în negru lucios, vitezometrul şi turometrul cu gradaţie în roşu şi cerc de contrast roşu, precum şi cercurile cromate de pe butoanele de control pentru aerul condiţionat automat şi pentru radio. Cheia automobilului cu detalii în albastru reflectă de asemenea caracterul excepţional al pachetului M Sport.

Ca trăsături alternative în cadrul pachetului M Sport, poţi alege de asemenea tapiţeria din piele în negru sau Bej Veneto, pielea Dakota în Roşu Coral cu accente în negru, cu partea inferioară a panoului de instrumente în roşu. În ceea ce priveşte benzile interioare, poţi opta şi pentru ornamentele în Aluminium Hexagon cu accente în negru lucios, aluminiu lustruit fin cu linii de accent în negru lucios sau ornamentele din lemn fin de nuc cu noduri cu accente în crom lucios.
Home Condiţii legal PROTECŢIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C. BMW Romania