x

Funcţia Auto Start Stop

Funcţia Auto Start Stop se asigură că se consumă combustibil doar atunci când automobilul tău funcţionează efectiv.În timp ce aştepţi la semafor sau în trafic aglomerat, funcţia Auto Start Stop preia controlul şi economiseşte combustibil, prin oprirea motorului imediat ce automobilul este la ralanti şi ai luat piciorul de pe ambreiaj (transmisia manuală), sau atunci când frânezi până la oprire completă (transmisie automată).

Un semnal pe Info Display indică faptul că funcţia Auto Start Stop este activă. De îndată ce cuplezi treapta întâi de viteză (transmisie manuală) sau iei piciorul de pe frână (transmisie automată), motorul porneşte din nou, într-o fracţiune de secundă, astfel încât să poţi continua drumul fără întârziere.

Funcţia Auto Start Stop nu compromite niciodată confortul la condus şi siguranţa, pentru că rămâne inactivă în cazul în care motorul nu a atins temperatura ideală de funcţionare, interiorul nu a fost încă suficient încălzit/ răcit, dacă nivelul bateriei este prea scăzut sau dacă roteşti volanul.

O unitate de control centrală reporneşte motorul dacă este necesar, chiar şi atunci când automobilul este oprit. De exemplu, dacă automobilul începe să înainteze încet sau în cazul în care parbrizul devine înceţoşat. Funcţia Auto Start Stop poate fi oprită în orice moment, prin simpla apăsare a unui buton.
Home Condiţii legal PROTECŢIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C. BMW Romania