x

Bluetooth Office cu funcţie de dictare mesaj

Funcţia Bluetooth Office îţi permite să petreci timpul mai eficient în automobilul tău. Interfaţa pentru Bluetooth şi conectarea dispozitivelor prin USB îţi permite să îţi organizezi fiecare zi, chiar dacă te afli în mişcare.

E-mail-urile, întâlnirile, sarcinile şi mesajele sunt acum afişate pe Control Display sau pot fi citite cu voce tare, prin sistemul de difuzoare al automobilului. O listă cu modelele de telefonie mobilă sau smartphone-uri compatibile cu această funcţie este disponibilă la adresa www.bmw.ro/bluetooth 

Cu sistemul de Navigaţie Professional, conexiunea Bluetooth şi Serviciile BMW ConnectedDrive, nu mai este nevoie să ridici telefonul mobil. Mesajele text pot fi introduse prin comandă vocală. Funcţia de dictare mesaj converteşte mesajele vorbite în text scris, pe care îl poţi trimite apoi prin e-mail sau ca mesaj text. Funcţia de dictare poate fi utilizată şi pentru compunerea mesajelor postate pe Facebook sau Twitter, via opţiunea BMW Apps. Ai posibilitatea de a utiliza funcţia de dictare mesaj în mod gratuit, timp de 60 de zile de la data înscrierii. Utilizarea permanentă a acestei funcţii este posibilă cu acordul contractual din partea Nuance®.

Pentru mai multe informaţii despre compatibilitatea Bluetooth a smartphone-ului tău sau a altor modele de telefonie mobilă, vizitează www.bmw.com/bluetooth.
Home Condiţii legal PROTECŢIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C. BMW Romania