x

Sistem de navigaţie Professional cu Controller iDrive Touch

Sistemul de navigaţie Professional are design fluid şi îndeplineşte o gamă extinsă de funcţii: oferă un sistem de navigaţie uşor de utilizat, cu design iDrive şi Controller iDrive Touch.

Sistemul include kit hands-free cu interfaţă USB şi sistem de comandă vocală, dar şi Radio BMW Professional cu DVD- drive, precum şi 20 GB de memorie pentru fişiere audio. Conducătorul auto beneficiază şi de funcţia Informaţii din trafic în timp real (RTTI – Real Time Traffic Information) (funcţia nu este disponibilă în România) şi de Asistentul la drum. Ecranul LCD color de 8,8 inci cu funcţie split-screen (ecran principal, ecran secundar) a fost conceput pentru lizibilitate optimă şi funcţie de privire generală.

Controller-ul iDrive Touch cu butoane de control pentru accesarea directă a meniurilor, opt funcţii preferenţiale şi sistem de comandă vocală, face ca operarea să fie intuitivă şi îţi permite să introduci cu uşurinţă destinaţia pentru sistemul de navigaţie, folosind propriul tău scris de mână pe suprafaţa tactilă. Acest lucru se realizează datorită unei hărţi tridimensionale care foloseşte imagini transmise prin satelit pentru imaginea de fundal, cu reprezentări realiste ale destinaţiilor alese. Iar astfel întregul proces de navigaţie devine o experienţă vizuală captivantă.
Home Condiţii legal PROTECŢIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C. BMW Romania